val podrške

Gibonni u TV prijenosu uživo poslao poruku Severini: Reći ću vam nešto što me niste pitali

| Autor: Glas Istre
(Snimio Marin Ančić)

(Snimio Marin Ančić)


Mali smo narod, sve se zna, tko ima što za ručak. Tajne ne postoje. Znači, znamo, tajna nije, da je Severina dobra mama, rekao je pjevač voditeljici Maji Ciglenečki tijekom dodjele nagrade Cesarica, prenosi Večernji list. 

Val podrške Severini tijekom njezine nove borbe za skrbništvo nad sinom postaje sve jači i sve više njezinih kolega izražava joj podršku, a Gibonni je to napravio sinoć u televizijskom prijenosu dodjele nagrade Cesarica. U razgovoru s voditeljicom Majom Ciglenečki u jednom trenutku joj je rekao: 

– Znaš što, ja ću nešto reći što me ti nisi pitala. Mali smo narod, sve se zna, zna se tko ima što za ručak. Tajne ne postoje. Znači, znamo, nije tajna da je Severina dobra mama. To sam želio reći.

Eto ga, i triba joj tog maloga dati – rekao je Gibonni, a dvoranom se prolomio pljesak. Zahvalila mu je na ovim riječima podrške i Severina te je na Instagramu napisala: "Hvala Gibo moj... Podrške koje sam dobila su premoćne i pobijedit će svako zlo."

Na dodjeli nagrade Cesarica koja se prenosila i na HTV-u, podršku joj je uputio i Prlja iz Leta 3

– Pet riječi za Eurosong, ne znam... Zahtjevno, zanimljivo i lijepo... I – Seve, izdrži! – rekao je Prlja na pitanje Duška Ćurlića o pet riječi kojima bi opisao Eurosong. 

– Hvala na ovoj lijepoj podršci – rekao je nakon toga Ćurlić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum