NIŽU SE REAKCIJE

Kosor: Kakvo potonuće; Orešković: Ovo je HDZ 1941.

| Autor: Novi list
(Foto X)

(Foto X)


Brojni političari reagirali su na vijest o dogovoru koji su postigli HDZ i Domovinski pokret.

"Bilo je na -50%, nije mogao odoljeti!", objavio je SDP uz fotografiju Plenkovića na kojoj piše 'ljudi, otkupio sam većinu', kako javlja televizija N1.

Grbin: Strah me što će biti s hranom, strujom i gorivom

"S obzirom na izjave od prije nekoliko dana i da je ključni uvjet DP-a bila segregacija pripadnika jedne nacionalne manjine, što je HDZ odlučio ispoštovati, uopće me ne iznenađuje da su se oko drugih stvari mogli dogovoriti. Naravno da ne znamo sve detalje, ali sudeći po zahtjevima DP-a koji su bili izrečeni, mene je malo strah što će biti s hranom, strujom i gorivom za hrvatske građane. Detaljnije ćemo moći govoriti kada bude konkretno poznato o kojim se točno resorima radi te osobama koje će dužnosti obnašati", rekao je za Index Peđa Grbin.

Ahmetović: U pitanju je cijelo vrijeme bila energetika

"Nije problem ni SDSS, ni "veleizdajnik Plenković" ni kultura. U pitanju je cijelo vrijeme bila energetika koju je DP dobio u miraz. Raduje se bivši ekskluzivni partner Gazproma, a i Plenković što je u Vladu primio "proruse". Hrvatska pomirba 2.0. Sad će plin odmah pojeftiniti", poručila je SDP-ova Mirela Ahmetović, kako javlja televizija N1.

Bivša premijerka Jadranka Kosor se kratko oglasila i poručila: "Kakvo potonuće."

Orešković: Ovo je HDZ 1941.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum