ISTRA 1961

Lisica: Imamo razloga za slavlje jer se dižemo kao ekipa u igri i na ljestvici

| Autor: Roberto CAR
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Kad je treći ovosezonski trener pulskog prvoligaša Paolo Tramezzani odlučio staviti točku na »i« boravka nestašnog napadača Ante Ercega u pulskom klubu, postavljalo se pitanje kako će »zeleno-žuti« u nastavku sezone nadoknaditi njegov golgeterski učinak. Na koncu je ispalo više nego uspješno, proradili su svi ostali napadači.

Na gostovanju u Osijeku su poentirali Ekong i Vuk, protiv sastava iz Koprivnice u prošlom kolu na domaćem terenu zabila su sva trojica napadača iz prvog sastava - Lawal, Ekong i Filet, dok je na gostovanju u Zagrebu kod Rudeša ponovno zabio Lawal, ali su mu se potom priključili i igrači s klupe, Čuić i Lisica. U tri kola osam golova postiglo je šest strijelaca i to sve ofenzivni igrači.

Kad strijelci prorade, razumljivo je da će i bodovni učinak biti sve veći, posebno jer defanzivni segment pulska momčad igra sve bolje otkako je stigao talijanski stručnjak, a kad suparnik i probije obrambeni bedem, tu je neprelazni vratar Lovro Majkić.

Protiv Rudeša je upisao nekoliko odličnih intervencija kojima je držao brod na vodi, dok nisu proradili napadači. Na koncu, više nego dovoljno razloga za novo slavlje u pulskoj svlačionici.

- Imamo razloga za slavlje. Dižemo se kao ekipa u igri i na ljestvici. Odnosno, kako kaže trener Tramezzani, kako treniramo, tako i igramo. Sve je to odraz rada na treningu - rekao je Mateo Lisica koji je svojim pogotkom osigurao 3:1 pobjedu pulskog sastava na gostovanju kod Rudeša.

- Stvarno smo kao ekipa dobri ove sezone. Složni smo, atmosfera u svlačionici je prava, svi su dobri, nema onih koji kvare atmosferu i atmosfera je top. Imamo tri pobjede za redom i sad protiv Hajduka idemo na »nož«.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater