dubrovački rock bend

Silente nastupa 17. kolovoza na tvrđavi sv. Mihovila

| Autor: Hina
Grupa Silente (Snimio Vedran Karuza)

Grupa Silente (Snimio Vedran Karuza)


Dubrovački rock bend Silente dolazi na šibensku tvrđavu sv. Mihovila ovoga ljeta u subotu, 17. kolovoza, a nastup na najljepšoj dalmatinskoj pozornici na otvorenom pridružuje se dugom popisu nadolazeće koncertne sezone, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Silente će u Šibenik donijeti najveće hitove iz desetljeća duge karijere, uključujući i uspješni novi singl "Sve da ima neki način", kao i prethodni "Sve što treba znat o ženi".

Najava dolazi u trenutku kada Silente s aktualnim singlom i dalje drži poziciju među najemitiranijim pjesmama u nacionalnom radijskom programu. U mjesec dana od objave pjesme "Sve da ima neki način" Silente je i dalje među top tri singla nacionalne liste HR Top 40. 

Nakon što je odmah po izlasku uletio na trending listu YouTubea, spot trenutno broji više od 300.000 pregleda, a nova pjesma je zasjela vrhove mnogih radijskih ljestvica diljem države.

Nakon prošlogodišnje "Sve što treba znat o ženi", "Sve da ima neki način" je drugi singl s albuma koji je planiran za jesen. U trenutku kada se Silente sprema za najveći koncert karijere na zagrebačkom stadionu Šalata 29. lipnja, šibenski nastup još je jedan podsjetnik za nadolazeću koncertnu sezonu.

Silente se time pridružuje popisu koncerata na tvrđavi sv. Mihovila gdje će vikend ranije, 10. kolovoza, dva sjajna live benda PipsChips&Videoclips i Letu štuke održati dvostruki koncert.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of