odbojka

Mladost na Peščenici u subotu ima meč loptu

| Autor: Hina
Ilustracija (Snimio Davor Puklavec/Pixsell)

Ilustracija (Snimio Davor Puklavec/Pixsell)


Četvrta utakmica doigravanja za prvakinje Hrvatske u odbojci igra se u subotu u Zagrebu na Peščenici, a aktualne prvakinje države odbojkašice Mladosti imaju prednost od 2-1 u finalnoj seriji.

Posljednja utakmica u Domu odbojke pokazala je da su Mladostašice i u ovoj sezoni glavne favoritkinje za trofej, za obranu naslova najboljih u državi. S druge pak strane Dinamo je u ovoj sezoni pokazao da se itekako kvalitetom približio Mladosti, dobile su ih dva puta u regularnom dijelu Superlige te također u finalnoj seriji u drugoj utakmici kod njih doma. 

Stoga njihov trener Igor Šimunčić pred tu četvrtu utakmicu kaže:
"Mladost je u trećoj utakmici odigrala na visokom nivou i potpuno zasluženo pobijedila. Nismo mi bili toliko loši koliko su oni pokazali vrhunsku partiju. Nakon tri dana "resetiranja", gdje smo analizirali naše pogreške, igra se nova utakmica i to ponovno kod nas doma, gdje smo pokazali da teško gubimo utakmice. Dakle, vjerujem da i u ovom susretu možemo zadržati nepobjedivost našeg terena."

Trener Mladosti Darko Nojić poslije uvjerljive pobjede na Savi kojom su njegove igračice došle u prednost loptu u finalnoj seriji, želi okončati prvenstvo što prije. 

"Po nama se ova finalna serija malo previše razvukla i želimo je skratiti što prije. Želja nam je okončati prvenstvo već u ovoj utakmici u gostima. Ako budemo pokazali igru kakvu smo imali u trećem susretu u Domu odbojke uvjeren sam da ćemo riješiti prvenstvo već sada. Dinamo je odlična ekipa, no uz naš veliki angažman siguran sam da možemo slaviti i na njihovom terenu. Prednost je sada definitivno na nama i želimo je svakako iskoristiti", rekao je na kraju trener Mladostašica Darko Nojić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum