trener Bayer Leverkusena

Xabi Alonso: Želimo ostati neporaženi i znamo da svaki tjedan postaje sve teže

| Autor: Hina
Xabi Alonso (Reuters)

Xabi Alonso (Reuters)


Bayer Leverkusen ima za cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.

Novopečeni prvaci Bundeslige približili su se trostrukom uspjehu nakon što su u četvrtak pobijedili AS Romu 2-0 u gostima u prvoj utakmici polufinala Europske lige, a stigli su i do finala Njemačkog kupa protiv Kaiserslauterna.

Leverkusen, koji je okončao 11-godišnju dominaciju Bayern Münchena svojim prvim naslovom Bundeslige i osigurao svoj prvi trofej od 1993., putuje u nedjelju kod šestoplasiranog Eintrachta u Frankfurt.

"Želimo ostati neporaženi i znamo da svaki tjedan postaje sve teže. Svi nas žele pobijediti", rekao je Alonso novinarima."Nije bilo lako u Frankfurtu posljednjih godina, uvijek je to težak protivnik s fleksibilnim sustavom igre. Nemamo puno vremena za pripremu."

Ovaj 42-godišnji Španjolac gledat će utakmicu u Frankfurtu s tribina nakon što je dobio svoj četvrti žuti karton u sezoni tijekom 2-2 remija njegove momčadi s VfB Stuttgartom prošli tjedan.

"Možete bolje vidjeti utakmicu s tribina, a ja mogu komunicirati s klupom", rekao je. "Nedostajat će mi izravan kontakt s momčadi tijekom utakmice, ali igrači su dovoljno inteligentni da pojedinačno odlučuju o situacijama na terenu."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom