ČESTITKE!

Puljanin Marco Cuccurin i Mia Negovetić su pobijedili u showu Zvijezde pjevaju

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Foto: Sara Gomez Dubois/HRT)

(Foto: Sara Gomez Dubois/HRT)


Marco Cuccurin, mladi Puljanin u paru s mentoricom Mijom Negovetić, pobjednik je ovogodišnje sezone poznatog tv-showa "Zvijezde pjevaju".

Publici i žiriju u subotu su se predstavili glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić te novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić.

Posvećeno nogometu

Parove je ocjenjivao žiri u sastavu pjevačica Danijela Martinović te pjevači Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca.

Na početku emisije nastupili su parovi koji su u ovoj sezoni nastupili u emisiji te prethodno su ispali. Bili su to sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, glumac Goran Grgić i Ivana Kindl te glumac Domagoj Janković i Alen Đuras, koji su izveli medley navijačkih pjesama u povodu Svjetskog nogometnog prvenstva.

Puljanin Marco Cuccurin je influencer, kuhar i vizažist, koji je ušao svim srcem u ovu emisiju te svaki nastup, svaku pjesmu, kao i sve što radi u životu, posvećuje svojoj prerano preminuloj majci za koju veli da je i dalje stalno s njim i uz njega.

Za Miju pak ističe da je sjajna mentorica, te da se i privatno druže, da je od nje jako puno naučio. Marco je imao vrlo dobar odnos i sa svim ostalim kandidatima, za koje je od početka rekao da su poput obitelji, da su se super našli i složili, sa svim različitostima.

Eurovizija kao san

Marco je kazao da mu je to bilo jedno od najljepših iskustava u životu i da su mu se ostvarili svi snovi, te pobjedu posvećuje majci Sanji, koja je preminula prošle godine.

On je još od djetinjstva sanjao o nastupu u tv-emisijama, a premda u životu nije bilo sve lako, sada mu se sve posložilo, te više je puta istaknuo da želi i svojim nastupom i radom rušiti predrasude o influencerima koji su lijenčine koje se samo naslikavaju.

Dakako, i dalje se namjerava baviti pjevanjem, želi se dodatno usavršiti i naučiti još puno toga, želja mu je jednog dana predstaviti Hrvatsku za pjesmu Eurovizije. Smatra i da nije dovoljno roditi se s nekim talentom, već i na tome treba stalno i puno raditi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater