međunarodna rezidencija

Produžen rok prijave na Summer Sessions 2024

| Autor: Glas Istre
(Foto Udruga Metamedij)

(Foto Udruga Metamedij)


Produžuje se rok prijave na radionice "Summer Sessions"namijenjene mladim umjetnicima i dizajnerima na križanju umjetnosti i tehnologije.

Odabrani će kandidati imati priliku razvijati svoj umjetnički projekt u produktivnoj atmosferi uz stručnu podršku, feedback i mentorstvo. Svaka rezidencija traje otprilike osam tjedana i održava se između srpnja i rujna. Tijekom ovog razdoblja, sudionici će razviti projekt od koncepta do gotovog rada, spremnog za prikazivanje.

Prijaviti se mogu umjetnici i dizajneri mlađi od 35 godina i/ili su diplomirali unatrag pet godina i s prebivalištem/boravištem u jednoj od spoznorskih partnera projekta (Nizozemska, Austrija, Portugal, Španjolska, Italija, Hrvatska).

Za prijavu je potrebno napraviti dvominutni video koji objašnjava projekt i način na koji bi bio realiziran tijekom Summer Sessions rezidencije. Ne postoje tematska ograničenja i zahtjevi. Nije poželjno slati dodatne materijale, pisane ili druge. Odabir će se vršiti isključivo na temelju videa. Prenesite svoj video na uslugu kao što je YouTube ili Vimeo.* Zatim ispunite online prijavu, navodeći svoje osobne podatke i poveznicu na video.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater