HRT

Sutra veliko finale showa "Zvijezde pjevaju", kome će broj 13 biti sretan?

(Foto: HRT)

(Foto: HRT)


U subotu 4. svibnja na Prvome programu Hrvatske televizije u 20.15 ne propustite finale šoua “Zvijezde pjevaju”. Koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja te glumica Dea Presečki zvijezde su koje su sa svojim mentorima došle do finala 13. sezone HTV-ovog šoua.

Prošlu su subotu natjecanje napustila dva para – Ivana Mišerić i Alen Đuras te Lejla Filipović i Bojan Jambrošić. Odlično su se držali do polufinala, ali ocjenama žirija i glasovima publike za njih nije bilo mjesta u samoj završnici.

Kome će broj 13 biti sretan, odlučit će gledatelji jer je uloga žirija u finalnoj emisiji više informativnog karaktera. U uigranu ekipu sudaca, nakon jedne emisije opravdanog izostanka, vraća se Danijela Martinović te se tako ponovo pridružuje Mariju Lipovšeku Battifiaci i Marku Tolji.

Glazbeni je gost finala grupa Pavel, a svoju novu pjesmu uživo će zapjevati i “domaćin” – Marko Tolja.

Emisiju će svojim atraktivnim nastupom otvoriti svi nefinalisti zajedno te će tako dati dodatni vjetar u leđa svojim dojučerašnjim konkurentima. No, kao što svi sudionici šoua uvijek ponavljaju – ta je konkurencija samo papirnata, a prijateljstva su stvarna.

Redatelj: Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji: Barbara Kolar i Duško Ćurlić, urednica: Uršula Tolj.

GLASANJE JE OTVORENO

Za finaliste možete glasati do kraja subotnjeg izdanja i tijekom cijelog tjedna na sljedeće brojeve: Igor Barberić i Ivana Kindl – 065 22 44 02, odnosno Par2 na 60006; Mihovil Španja i Goran Bošković – 065 22 44 04, odnosno Par4 na 60006; Dea Presečki i Dino Petrić – 065 22 44 07, odnosno Par7 na 60006.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum