Na vratima raja…

VIDEO / Let3 poslao video podršku Baby Lasagni i započeo regionalnu turneju

| Autor: Glas Istre
(Foto: LET3)

(Foto: LET3)


Grupa Let3 proteklog je vikenda po prvi put nastupila u Dubaiu, gdje je u rasprodanom Oak Live Baru odsvirala furiozan set najvećih hitova. Posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegovog odlaska u Švedsku.

Nastupom u Dubaiju Let3 su započeli turneju „Let3 na vratima raja“ u sklopu koje će tijekom 2024. odsvirati hrpu koncerata diljem cijele regije.

Riječko Exportdrvo dočekat će svoje sugrađane 17. svibnja, već dan kasnije bend će se uputiti prema Radencima u Sloveniji. Medulinski Rocks And Stars u Cave Romani ugostit će ih 27. lipnja, a u petak 5. srpnja uveličat će proslavu 30 godina pivovare Medvedgrad u sklopu dvodnevnog događaja pod nazivom Brundanje u zagrebačkim Gajnicama.

Prvog dana rođendana Let će podijeliti pozornicu s Goranom Baretom i Majkama te grupom Jonathan. Sljedeći dan, 6. srpnja, grupa će nastupiti na Aurea Festu u Požegi. Sam kraj mjeseca rezerviran je za Sloveniju – 25. za Castle Kolpa Music Festival u Fari i 27. za Shod u Baču kod Ilirske bistrice.

Osim navedenih datuma u pripremi je još minimalno desetak koncerata turneje "Let3 pred vratima raja" čiji termini i gradovi će uskoro biti objavljeni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum